YOĞURT:Kolesterolü düşürmede ve kalp sağlığında önem taşır. Amino asitler ve E vitamini içerir.
Düzenli tüketimi, cildi yumuşatır. Kalsiyum, A vitamini ve D vitamini, cildinizin sağlığı için gereklidir.
KETEN TOHUMU:
Osteoporoz ve kolesterol sorununa iyi gelir. Ciltteki ince çizgileri silmek için gerekli olan protein, lif ve omega-3 yağ asitleri açısından zengindir.
TAM TAHILLAR:
Lif ve potasyum açısından yüksektir. Kan basıncına karşı savaşırlar ve 40’lı yaşlarda kilo alımını önlemeye yardımcıdırlar.
Tatlı PATATES:
Şeker hastalığını önlemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için yardımcıdır.
SOYA SÜTÜ:
Osteoporoz ve diğer kemik sorunlarına karşı sizi destekler. A vitamini, B2 vitamini, B1 vitamini, kalsiyum ve protein açısından zengindir.
YAĞSIZ ET:
Dana eti demir açısından zengindir. Demir ise, vücutta çeşitli hücrelere akciğerlerden oksijen taşınmasına yardımcı olur.
TON BALIĞI:Ton balığı en iyi protein kaynaklarından biridir. Kas sağlığınız için ton balığı tüketebilirsiniz.
YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER: Yeşil yapraklı sebzeler mineraller, potasyum, magnezyum ve lutein açısından zengindir.
ÇİLEK: Cilt sağlığı için iyidir. Çilek hücre hasarını önlemeye yardımcı olur bolca antosiyaninler ve fenoller gibi antioksidanlar içerir.
KIRMIZI ÜZÜM: Kırmızı üzümde bulunan antioksidanlar, arter tıkanmasını önler ve kötü kolesterolü düşürür.
SOMON BALIĞI: Somon beyin gücünüzü yükseltir. Alzheimer gibi hastalıklardan korur. Ayrıca omega-3 açısından zengindir.
YEŞİL ÇAY:Mükemmel bir anti-aging özelliğine sahip olan yeşil çayı her gün tüketin.
FASULYE: Folik asit açısından zengindir. Vücudun günlük demir ihtiyaçlarını korumak için yardımcı olur ve sağlıklı yeni hücreler oluşturur.
YABAN MERSİNİ: Yaban mersini kanser, kalp hastalıkları gibi pek çok hastalığa karşı koruyucu etkiye sahiptir.
HAVUÇ:İyi bir göz ve cilt sağlığı için havuç tüketin.
ELMA:Kırklı yaşlarda her gün Alzheimer, Parkinson ve kanserden korunmak için elma tüketin.
BROKOLİ: Brokoli güçlü anti-kanser özellikleri içerir. Kalsiyum, manganez, potasyum, fosfor ve vitamin A ve C ile güçlüdür.
İNCİR: Potasyum, magnezyum ve diğer antioksidan maddeleriyle zengindir. İnsülini düşürürken, vücuttaki pH seviyesini korumaya yardımcı olur.
CEVİZ: 40’lı yaşların vazgeçilmez besinidir. Omega-3 yağ asitleri açısından zengindir.
Yasal Uyarı: Uyarı: Bu sayfada yer alan bilgilerin hiç biri doktor önerisi niteliğinde bilgi değildir ve hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik tanı, teşhis ve tedavi gibi amaçlar için olarak kullanılmamalıdır.
Düzenli tüketimi, cildi yumuşatır. Kalsiyum, A vitamini ve D vitamini, cildinizin sağlığı için gereklidir.
KETEN TOHUMU:
Osteoporoz ve kolesterol sorununa iyi gelir. Ciltteki ince çizgileri silmek için gerekli olan protein, lif ve omega-3 yağ asitleri açısından zengindir.
TAM TAHILLAR:
Lif ve potasyum açısından yüksektir. Kan basıncına karşı savaşırlar ve 40’lı yaşlarda kilo alımını önlemeye yardımcıdırlar.
Tatlı PATATES:
Şeker hastalığını önlemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için yardımcıdır.
SOYA SÜTÜ:
Osteoporoz ve diğer kemik sorunlarına karşı sizi destekler. A vitamini, B2 vitamini, B1 vitamini, kalsiyum ve protein açısından zengindir.
YAĞSIZ ET:
Dana eti demir açısından zengindir. Demir ise, vücutta çeşitli hücrelere akciğerlerden oksijen taşınmasına yardımcı olur.
TON BALIĞI:Ton balığı en iyi protein kaynaklarından biridir. Kas sağlığınız için ton balığı tüketebilirsiniz.
YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER: Yeşil yapraklı sebzeler mineraller, potasyum, magnezyum ve lutein açısından zengindir.
ÇİLEK: Cilt sağlığı için iyidir. Çilek hücre hasarını önlemeye yardımcı olur bolca antosiyaninler ve fenoller gibi antioksidanlar içerir.
KIRMIZI ÜZÜM: Kırmızı üzümde bulunan antioksidanlar, arter tıkanmasını önler ve kötü kolesterolü düşürür.
SOMON BALIĞI: Somon beyin gücünüzü yükseltir. Alzheimer gibi hastalıklardan korur. Ayrıca omega-3 açısından zengindir.
YEŞİL ÇAY:Mükemmel bir anti-aging özelliğine sahip olan yeşil çayı her gün tüketin.
FASULYE: Folik asit açısından zengindir. Vücudun günlük demir ihtiyaçlarını korumak için yardımcı olur ve sağlıklı yeni hücreler oluşturur.
YABAN MERSİNİ: Yaban mersini kanser, kalp hastalıkları gibi pek çok hastalığa karşı koruyucu etkiye sahiptir.
HAVUÇ:İyi bir göz ve cilt sağlığı için havuç tüketin.
ELMA:Kırklı yaşlarda her gün Alzheimer, Parkinson ve kanserden korunmak için elma tüketin.
BROKOLİ: Brokoli güçlü anti-kanser özellikleri içerir. Kalsiyum, manganez, potasyum, fosfor ve vitamin A ve C ile güçlüdür.
İNCİR: Potasyum, magnezyum ve diğer antioksidan maddeleriyle zengindir. İnsülini düşürürken, vücuttaki pH seviyesini korumaya yardımcı olur.
CEVİZ: 40’lı yaşların vazgeçilmez besinidir. Omega-3 yağ asitleri açısından zengindir.
Yasal Uyarı: Uyarı: Bu sayfada yer alan bilgilerin hiç biri doktor önerisi niteliğinde bilgi değildir ve hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik tanı, teşhis ve tedavi gibi amaçlar için olarak kullanılmamalıdır.