amitie

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

education

DOKTORLAR KANSERİN İNCİR İLE TEDAVİ EDİLECEĞİNİ ÖĞRENECEKLER

Admin
    Admin
    Admin

DOKTORLAR KANSERİN İNCİR İLE TEDAVİ EDİLECEĞİNİ ÖĞRENECEKLER Empty DOKTORLAR KANSERİN İNCİR İLE TEDAVİ EDİLECEĞİNİ ÖĞRENECEKLER

Mesaj  Admin Ptsi Şub. 22, 2016 8:34 pm

"Doktorlar, kanserin incir ile tedavi edileceğini öğrenecekler."

‪#‎SüleymanHilmiTunahan‬ (k.s.)

Hasan Arıkan hocamız buyurdular: Ben üstazımız Süleyman Hilmi Tunahan k.s. dan duydum buyurdular ki; "DOKTORLAR KANSERİN İNCİR İLE TEDAVİ EDİLECEĞİNİ ÖĞRENECEKLER..."

Hasan Arıkan hocamız devamında buyurdular:

Kuru inciri yıkayıp suyunu sızdırın. Kuşbaşı doğrayıp alabildiği kadar kavonoza (hakiki) zeytin yağı ile beraber doldurup ağzını kapatın. 3-5 gün bekletip sonra sabah akşam yiyin. Buna devam edin. Ben nice umutsuz vak'alar gördüm. Cenab-u Hakk bu vesileyle şifa verdi.
    Not: Allahü Teala, Kur'an-ı Kerim'de Tin suresinde incirin ve zeytinin üzerine yemin etmiştir. Muhakkak ki Allahü Tealanın, üzerine yemin ettiği şeylerde çok sırlar ve hikmetler vardır.

Yasal Uyarı: Uyarı: Bu sayfada yer alan bilgilerin hiç biri doktor önerisi niteliğinde bilgi değildir ve hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik tanı, teşhis ve tedavi gibi amaçlar için olarak kullanılmamalıdır.

Forum Saati C.tesi Kas. 02, 2024 8:31 pm