amitie

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

education

3.SINIF ZÜMRE TOPLANTISI

Admin
    Admin
    Admin

3.SINIF ZÜMRE TOPLANTISI Empty 3.SINIF ZÜMRE TOPLANTISI

Mesaj  Admin Cuma Eyl. 18, 2015 10:37 pm

CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ’NE

23.02.2015 TARİHİNDE saat 12.00’da 4.Sınıf 1. Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu I. toplantısı yapmak istiyoruz. Gündem aşağıya çıkarılmıştır.
    Gereğini bilgilerinize arz ederiz. 22.02.2015

GÜNDEM
    1. Açılış ve yoklama
    2. 2014- 2015 eğitim-öğretim yılı 1.dönemin değerlendirilmesi
    3. Eğitim öğretim yılı 2.dönem hazırlıkları.
    4. Yeni programın değerlendirilmesi.
    5. Verimli çalşma konuşunda rehberlik verilmesi.
    6. Yapılması düşünülen ve tavsiye edilen kararlar
    7. Gündeme alınacak diğer konular.
    8. Dilek ve temenniler.
    9. Kapanış.

3/A Sınıf Öğretmeni 3/B Sınıf Öğretmeni
    ŞUAYİP TOSUN Hüseyin OLĞUN

II. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TOPLANTI YERİ : ÖĞRETMENLER ODASI
    TOPLANTI TARİHİ : 23.02.2015
    TOPLANTI SAATİ : 12.00

Toplantı zümre başkanı Şuayip TOSUN ’un açılış konuşması ile başladı .
    4. Sınıf Zümre öğretmeni tarafından 4.sınıfta başarısız öğrencilerin ders takviyeleri ve başarılı öğrencilerin başarısının devam ederek,2014-2015 eğitim-öğretim yılının 2. yarıyılının başarılı bir şekilde tamamlandığı belirtilmiştir.
    Şuayip Tosun: ‘’Yeni müfredatta Türkçe metinlerinin işlenişi çok zevkli geçiyor, metnin işlenişinin her aşamasına bütün öğrencilerin katılması ile öğrenciler kendilerini, duygularını rahatlıkla ifade edebiliyorlar’’ dedi. Türkçe metinlerinde ve Hayat Bilgisi konularında soyut kelimelerin fazla kullanılmaması gerektiğini belirtti. Öğrencilerin yazılı anlatım becerilerinin gelişmesinde hikaye tamamlama etkinliklerinin ve olay yazılarının yazdırılmasının çok etkili olduğunu belirtti.
    Hayat bilgisi etkinliklerinden önce, konu ile ilgili araştırmalar yaptırıldığını, böylece öğrencilerin ön bilgilerini harekete geçirilerek, merak uyandırarak, etkinliklere daha aktif katıldıklarını belirtti. Etkinliklerin süresi içerisinde yetiştirildiğini belirtti.
    Şuayip TOSUN: Yeni müfredatın velilere tanıtılmasının çok önemli olduğunu belirtti. ‘’Yeni programın velilere tanıtılması yönünde idare olarak veli toplantılarında gerekli çalışmaları yapıyoruz’’ dedi.
    Öğrenci velileriyle ilişkilerin artırılmasının öneminden bahsetti. Yeni müfredatın önemli yönlerinden birisinin velilerin bazı etkinliklere katılması yoluyla okula ilgilerinin artmış olmasıdır dedi. Velilerin okula ilgisi öğrenciler üzerinde olumlu oluyor, başarıyı arttırıyor dedi.

Şuayip TOSUN: - Öğrenci merkezli öğretimin öneminden söz etti. Öğrenci etkinliklerini (çoklu zeka kuramına göre) öğrencilerinin bütün öğrenme alanlarına hitap edecek şekilde düzenlemeye gayret ettiklerini belirtti.Bu yönde yardımcı kaynaklardan yararlandıklarını belirtti.
    Şuayip TOSUN:’’Yeni programda ölçme ve değerlendirme; öğrencinin neyi bilmediğini değilde neyi bildiğini keşfetmemizi istiyor. Sadece ürünü değil, sürecide değerlendirmemizi istiyor’’ dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde zümreye başkanlık eden Okul Müdürü Yusuf Adil BİLGİN başarılar diledi. Toplantıya son verildi.

Şuayip TOSUN Hüseyin OLĞUN Hasan ŞEN
    4/A Sınıf Öğretmeni 4/B Sınıf Öğretmeni Okul Müdür Yrd.

UYGUNDUR
    13.02.2008

Okul Müdürü

Forum Saati C.tesi Kas. 02, 2024 8:20 pm